Menyang kontèn

Setatsiyun Yamada-Kamiguchi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Setatsiyun Yamada-Kamiguchi

山田上口駅
Setatsiyun Yamada-Kamiguchi
Lokasi1-17-15 Tokiwa, Ise-shi, Mie-ken 516-0041
Jepang
Koordinat34°29′43″N 136°41′38″E / 34.4953°N 136.6940°E / 34.4953; 136.6940Koordhinat: 34°29′43″N 136°41′38″E / 34.4953°N 136.6940°E / 34.4953; 136.6940
Operator JR Tōkai
Jalur Jalur Sangū
Letak dari pangkal13.2  km saka Taki
Jumlah peron1 peron samping
Penghubung antarmoda
  • Terminal bus
Informasi lain
StatusNduweni staf
Sejarah
Dibuka31 Dhesember 1893
Nama sebelumnyaTsujikaibashi (nganti 1917)
Penumpang
FY2019120 per dina
Lokasi pada peta
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Japan" does not exist.

Setatsiyun Yamada-Kamiguchi (山田上口駅 Yamada-Kamiguchi-eki?) yaiku setatsiyun sepur sign ana ing kutha Ise, Prefektur Mie, Jepang, sing dioperasike dening Central Japan Railway Company (JR Tōkai).

Setatsiyun Yamada-Kamiguchi dilayani dening Jalur Sangū, lan nduweni adoh 13.2 kilometer saka terminus jalur kasebut ing Setatsiyun Taki.

Referensi

[besut | besut sumber]

Pranala jaba

[besut | besut sumber]

Médhia magepokan Setatsiyun Yamada-Kamiguchi ing Wikimedia Commons