Setatsiyun Sembung

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Stasiun Sembung

LiveryPapanStasiun 2020.svg

PapanNamaStasiun SMB.png
  • Singkatan: SMB
Barkas:SMB 04.jpg
Stasiun Sembung
(Kredit: Karyadi Baskoro)
Letak
PropinsiJawa Timur
Sujarah
Liyan-liyan
OpratorDaerah Operasi VII Madiun
Kelas setasiun[1]
PunggelanSMB
Dhuwuring stasiun+47 M dpl
LayananRapih Dhoho, KRD Kertosono
Fasilitas
Cithakan:Infobox stasiun/fasilitas
Diagram jalur setatsiyun


Setatsiyun Sembung (SMB) ya iku setatsiyun kang mapan ing Sembung, Perak, Jombang. Setatsiyun kang mapan ing Daerah Operasi VII Madiun, kang minangka setatsiyun sepur paling kulon ing Kabupatèn Jombang. Setatsiyun iki ora adoh saka jalan raya Kertosono-Jombang. Setatsiyun kanthi peron sisi iki duweni 3 jalur.

Sepur[besut | besut sumber]

Stasiun sadurungé:
Stasiun Kertosono
Stasiun sabanjuré:
Stasiun Jombang

Koordhinat: 7°34′58″S 112°10′02″E / 7.5826728°S 112.1670949°E / -7.5826728; 112.1670949

Stasiun sadurungé:
-
Stasiun sabanjuré:
Stasiun Perak Dry Port


  1. Buku Informasi Direktorat Jenderal Perkeretaapian 2014 (PDF). Jakarta: Direktorat Jenderal Perkeretaapian, Kementerian Perhubungan Indonesia.