Menyang kontèn

Setatsiyun Miyoshigaoka

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa

Setatsiyun Miyoshigaoka

三好ケ丘駅
Setatsiyun Miyoshigaoka ing Maret 2010
Lokasi2-1-1 Miyoshigaokaasahi Miyoshi-shi, Aichi-ken 470-0203[1]
Jepang
Koordinat35°07′37″N 137°06′40″E / 35.1269°N 137.1110°E / 35.1269; 137.1110Koordhinat: 35°07′37″N 137°06′40″E / 35.1269°N 137.1110°E / 35.1269; 137.1110
Jalur Jalur Meitetsu Toyota
Letak dari pangkal29.4 kilometer saka Kami-Otai
Jumlah peron2 peron samping
Informasi lain
StatusOra nduweni staf
Kode stasiunTT03
Situs webSitus jaringan resmi
Sejarah
Dibuka29 Juli 1979
Penumpang
FY20179926
Lokasi pada peta
Setatsiyun Miyoshigaoka kapernah ing Prefektur Aichi
Setatsiyun Miyoshigaoka
Setatsiyun Miyoshigaoka
Lokasi di Prefektur Aichi
Setatsiyun Miyoshigaoka kapernah ing Jepang
Setatsiyun Miyoshigaoka
Setatsiyun Miyoshigaoka
Setatsiyun Miyoshigaoka (Jepang)
Peron

Setatsiyun Miyoshigaoka (三好ケ丘駅 Miyoshigaoka-eki?) yaiku setatsiyun sepur ing kutha Miyoshi, Prefektur Aichi, Jepang, sing dioperasike dening Meitetsu.

Jalur[besut | besut sumber]

Setatsiyun Miyoshigaoka dilayani dening Jalur Meitetsu Toyota, lan nduweni adoh 9.0 kilometer saka titik awal jalur kasebut ing Akaike lan 29.4 kilometer saka Kami-Otai.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. 三好ケ丘 [Miyoshigaoka] . Nagoya Railroad. 1 April 2010. Dibukak ing 22 February 2015.

Pranala jaba[besut | besut sumber]

Médhia magepokan Setatsiyun Miyoshigaoka ing Wikimedia Commons