Menyang kontèn

Setatsiyun Komenoki

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa

Setatsiyun Komenoki

米野木駅
Setatsiyun Komenoki ing Juni 2018
LokasiMinamiyama-185-3 Komenokichō, Nisshin-shi, Aichi-ken 470-0111[1]
Jepang
Koordinat35°07′25″N 137°04′01″E / 35.1235°N 137.0670°E / 35.1235; 137.0670Koordhinat: 35°07′25″N 137°04′01″E / 35.1235°N 137.0670°E / 35.1235; 137.0670
Operator Meitetsu
Jalur Jalur Meitetsu Toyota
Letak dari pangkal25.2 kilometer saka Kami-Otai
Jumlah peron2 peron samping
Informasi lain
StatusOra nduweni staf
Kode stasiunTT03
Situs webSitus jaringan resmi
Sejarah
Dibuka29 Juli 1979
Penumpang
FY20176103
Lokasi pada peta
Setatsiyun Komenoki kapernah ing Prefektur Aichi
Setatsiyun Komenoki
Setatsiyun Komenoki
Lokasi di Prefektur Aichi
Setatsiyun Komenoki kapernah ing Jepang
Setatsiyun Komenoki
Setatsiyun Komenoki
Setatsiyun Komenoki (Jepang)

Setatsiyun Komenoki (米野木駅 Komenoki-eki?) yaiku setatsiyun sepur ing kutha Nisshin, Prefektur Aichi, Jepang, sing dioperasike dening Meitetsu.

Jalur[besut | besut sumber]

Setatsiyun Komenoki dilayani dening Jalur Meitetsu Toyota, lan nduweni adoh 4.8 kilometer saka titik awal jalur kasebut ing Akaike lan 25.2 kilometer saka Kami-Otai.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. 米野木 [Komenoki] . Nagoya Railroad. 1 April 2010. Dibukak ing 15 December 2010.

Pranala jaba[besut | besut sumber]

Médhia magepokan Setatsiyun Komenoki ing Wikimedia Commons