Setatsiyun Nisshin (Aichi)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
MSN-TT06.png
Setatsiyun Nisshin

日進駅
MT-Nisshin Station-Building 2018.jpg
Setatsiyun Nisshin, November 2018
Lokasi2-1708 Sakae, Nisshin-shi, Aichi-ken 470-0113[1]
Jepang
Koordinat35°07′06″N 137°02′56″E / 35.1184°N 137.049°E / 35.1184; 137.049Koordhinat: 35°07′06″N 137°02′56″E / 35.1184°N 137.049°E / 35.1184; 137.049
OperatorMeitetsu logomark 2.svg Meitetsu
Jalur Jalur Meitetsu Toyota
Letak dari pangkal23.4 kilometer saka Kami-Otai
Jumlah peron2 peron samping
Informasi lain
StatusNduweni staf
Kode stasiunTT06
Situs webURL ora tinemu. Tulung isinen URL ing kéné utawa tambahen siji ing Wikidata.
Sejarah
Dibuka29 Juli 1979
Penumpang
FY201710.323
Lokasi pada peta
Setatsiyun Nisshin kapernah ing Prefektur Aichi
Setatsiyun Nisshin
Setatsiyun Nisshin
Lokasi di Prefektur Aichi
Setatsiyun Nisshin kapernah ing Jepang
Setatsiyun Nisshin
Setatsiyun Nisshin
Setatsiyun Nisshin (Jepang)

Setatsiyun Nisshin (日進駅 Nisshin-eki?) yaiku setatsiyun sepur ing kutha Nisshin, Prefektur Aichi, Jepang, sing dioperasike dening Meitetsu.

Jalur[besut | besut sumber]

Setatsiyun Nisshin dilayani dening Jalur Meitetsu Toyota, lan nduweni adoh 3.0 kilometer saka titik awal jalur kasebut ing Akaike lan 23.4 kilometer saka Kami-Otai.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. 日進 [Nisshin] . Nagoya Railroad. 1 April 2010. Dibukak ing 22 February 2015.

Pranala jaba[besut | besut sumber]

Médhia magepokan Setatsiyun Nisshin (Aichi) ing Wikimedia Commons