Scott High

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Scott High
Katerangan priangga
Jeneng dawa Scott John High[1]
Tanggal lair (2001-02-15) 15 Fèbruari 2001 (umur 20)
Papan lair Dewsbury, Inggris
Dhuwur 1.77 m (5 ft 10 in)[2]
Posisi main Gelandhang
Katerangan klub
Tim saiki
Shrewsbury Town
(nyileh soko Huddersfield Town)
Angka 25
Karir nom
Huddersfield Town
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2019– Huddersfield Town 1 (0)
2019Concord Rangers (nyileh) 3 (0)
2020Concord Rangers (nyileh) 1 (0)
2020–Shrewsbury Town (nyileh) 12 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 22:03, 8 December 2020 (UTC).


Scott John High (lair 15 Februari 2001) yaiku pemain bal-balan profesional Inggris sing main dadi Gelandhang kanggo Shrewsbury Town.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "Premier League clubs publish 2018/19 retained lists". Premier League. 7 June 2019. Dibukak ing 2 August 2020.
  2. Cithakan:Soccerway