Saur Sepuh (Satria Madangkara)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Saur Sepuh (Satria Madangkara)
Gambar:Saur-sepuh-satria-madangkara.jpg
Disutradarani Imam Tantowi
Diprodhuseri Handi Muljono
Ditulis déning Niki Kosasih
Dibintangi Fendy Pradana
Harto Kawel
Sirjon De Gaut
Murti Sari Dewi
Hengky Tornando
Anneke Putri
Elly Ermawatie
Wenny Rosaline
Atut Agustinanto
Baron Hermanto
Belkiez Rachman
Chitra Dewi
Dimusiki Harry Sabar
Sinématografi Herman Susilo
Dibesut déning Janis Badar
Tanggal metu
1987
Suwéné
90 menit
Nagara Indonésia Indonésia

Cithakan:Bebungah filem Saur Sepuh: Satria Madangkara ya iku filem aksi laga fiksi kolosal taun 1987 sari Indonésia kang disutradarai déning panjenengané Imam Tantowi lan dibintangi Fendy Pradana sarta Harto Kawel. Film kang digawé dhedhasar sandiwara radhio Saur Sepuh amarga misuwur ing Indonésia rikala taun 1980-an karya panjenengané Niki Kosasih, duwé latar mburi nusantara jaman karajan Majapahit ing ngisor pamaréntahan Raja Hayam Wuruk.

Film dadi bebungah nominasi sajeroning Festival Film Indonésia 1988 minangka panata musik lan panata artistik paling misuwur. Film iki uga tau ngerebut Piala Citra minangkakapilih penyunting filem paling api.

Bebungah[besut | besut sumber]

Réferènsi[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]