Saur Sepuh (Satria Madangkara)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Masalah Lua: expandTemplate: template "judul miring" does not exist. Cithakan:Bebungah filem Saur Sepuh: Satria Madangkara ya iku filem aksi laga fiksi kolosal taun 1987 sari Indonésia kang disutradarai déning panjenengané Imam Tantowi lan dibintangi Fendy Pradana sarta Harto Kawel. Film kang digawé dhedhasar sandiwara radhio Saur Sepuh amarga misuwur ing Indonésia rikala taun 1980-an karya panjenengané Niki Kosasih, duwé latar mburi nusantara jaman karajan Majapahit ing ngisor pamaréntahan Raja Hayam Wuruk.

Film dadi bebungah nominasi sajeroning Festival Film Indonésia 1988 minangka panata musik lan panata artistik paling misuwur. Film iki uga tau ngerebut Piala Citra minangkakapilih penyunting filem paling api.

Bebungah[besut | besut sumber]

Réferènsi[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]