Samuel Morse

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Samuel Morse (1791-1872)
Samuel F.B. Morse

Samuel Finley Breese Morse (lair ing Charlestown, Massachusetts, Amérika Sarékat, 27 April 1791 – pati di New York City, New York, Amérika Sarékat, 2 April 1872 ing yuswa 80 taun) iku penemu asal Amérika Sarékat. Morse uga pelukis, nanging luwih misuwur saka penemuan telegraf listrik. Bebarengan karo asistèné Alexander Bain Morse nyiptakaké alfabet mligi kanggo telegraf, sing diarani kode Morse.[1]

Delengen uga[besut | besut sumber]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. ^ Morse, www.pramukanet.org. Diundhuh tanggal 22 Maret 2011.
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Samuel_Morse&oldid=829791"