Samuel Morse

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Samuel Morse (1791-1872)
Samuel F.B. Morse

Samuel Finley Breese Morse (lair ing Charlestown, Massachusetts, Amérikah Sarékat, 27 April 1791 – pati ing New York City, New York, Amérikah Sarékat, 2 April 1872 ing umur 80 taun) iku penemu asal Amérikah Sarékat. Morse uga pelukis, nanging luwih misuwur saka penemuan telegraf listrik. Bebarengan karo asistèné Alexander Bain Morse nyiptakaké alfabet mligi kanggo telegraf, sing diarani kodhe Morse.[1]

Uga delengen[besut | besut sumber]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. Morse, www.pramukanet.org. Diundhuh tanggal 22 Maret 2011.