Sandi morse

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Sandi Morse

Sandhi Morse ya iku kode kang ana ing Pramuka.[1] Sandi morse tinemu déning wong Amerika kang jenenge Samuel F.B. Morse.[1] Sanhdi Morse tinemu déning Samuel F.B. Morse ing taun 1837.[1].Sandhi morse dinggo ing kabèh nagara kanthi aturan kang padha.[2] Piranthi kanggo sandhi morse bisa awujud sempritan, kukus, telegraph, lampu, lan liya-liyane.[2]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. ^ a b c [1] (diakses pada tanggal 22 Maret 2011)
  2. ^ a b [2] (diakses pada tanggal 22 Maret 2011)