SMK Negeri 1 Blora

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Sekolah Menengah Kejuruan Negeri 1 Blora

Logo SMK N 1 Blora

Data Sekolah
Madeg: 11 Maret 1985
Provinsi: Jawa Tengah
Alamat Lengkap: Jl. Gatot Subroto KM. 4,1 Blora, Blora, Jawa Tengah
Nomor Telepon: (0296)531565
Fax: +0296531565
Kepala Sekolah: DRS. PUDJI SUHARDJO
Gunggung Kelas:
Program Jurusan: TKBB, TKK, TSP, TITL, TAV, Multi Media, TLas, TPM, TKR, Teknik Energi Terbarukan (badhé dibuka)
Rentang Kelas:
Kurikulum: KTSP
Gunggung Siswa:
NEM Mlebu palling cendhèk: 7,95 (2008)
NEM Mlebu paling dhuwur: 9,55 (2008)
NEM Mlebu rata-rata: 8,2 (2008)
Status sekolah: Rintisan Sekolah Kategori Mandiri (RSKM)
Website: www.smkn1blora.sch.id [1]
Email: Email: smk1blora@yahoo.com

Sekolah Menengah Kejuruan Negeri 1 Blora utawa dicekak SMK Negeri 1 Blora iku sawijining sekolah menengah kejuruan sing dumunung ing kalurahan Maguan, Kacamatan Tunjungan, Kabupatèn Blora diresmékaké ing tanggal 11 Maret 1985, lan sadurungé dikenal minangka STM Pemda kanthi alamat ing dalan Achmad Yani No 36 A Blora.

Sajarah[besut | besut sumber]

Biyèn STM Negeri mung duwé 2 jurusan ya iku Jurusan Wangunan lan Jurusan Listrik. Perkembangan jaman kan terus maju ana bantuan saka ADB (Asian Devlopment Bank) diarahake kanggo ndadèkake STM kanggo conto ing Jawa Tengah kanthi lokasi anyar ing dalan Gatot Subroto Km 4,1 Blora. Kanti jembar lemah kurang luwih 4,0473 hektar ana yasan megah ya iku STM Negeri sing asring dikenal karan jeneng SMK NEGERI 1 BLORA kanthi 9 jurusan keahlian karo di fasilitasi perbengkelan lan piranti kang cukup nunjang kanggo perkembangan jaman ing era globalisasi. Salah sijiné tujuan Pendidikan Menengah Kejuruan ya iku nyiapake tenaga kerja ning trap menengah kanggo ngisi kerja ing Donya Usaha utawa Donya Industri, sing trep marang perkembangan jaman.

Prestasi SMK 1 Blora Taun 2011[besut | besut sumber]

  1. Juara I OSTN Cabang ICT tingkat Provinsi a.n AHMAD BASYIRUDDIN (XI MM)
  2. Juara VI Story Telling English Camp 2011 a.n Kholif Luqman (XI MM), Ahmad Puji Santoso (XI MM)
  3. Finalis Debat Basa Inggris tingkat Provinsi Jawa Tengah Taun 2011 (TIM debat SMK 1 Blora)
  4. Juara III Siswa Berprestasi tingkat Provinis a.n KHOLIF LUQMAN M (XI MM)
  5. Juara IV Drama SMK tingkat Provinsi a.n TIM DRAMA SMK 1 Blora (Syariar Ilham XII MM, Riska Tri U XII MM, Ahmad Puji S XI MM, Intan Devi O XI MM, Linda Febri XI MM)
  6. Juara II Poster tingkat Kabupatèn a.n Kholif Luqman Maulana (XI MM)
  7. Juara II Pidhato Basa Jawa tingkat Kabupatèn a.n Fany Mardiyanti (XI MM)
  8. Juara III Cerdas Cermat Penanggulangan Rokok tingkat Kabupatèn
  9. Juara I Cerdas Cermat Pajak tingkat Kabupatèn a.n Miftachul Huda (XI TKR), Lasmo (XI TKR), Ahmad Eko N (XI TKR)
  10. Juara Umum LKS tingkat Kabupatèn Blora taun 2008 s/d 2011
  11. Juara Harapan III Parade Seni Budaya Kabupatèn Blora
  12. Juara II LKS Provinsi cabang Joinery
  13. Juara I Olympiade Fisika SMA/SMK tingkat Provinsi a.n Ridho ALfirdaus (XII TPM)

Rujukan[besut | besut sumber]

  • Situs Resmi Website SMK Negeri 1 Blora [2]
  • Data Pokok SMK Negeri 1 Blora [3]

Pranala njaba[besut | besut sumber]