Sétan Tasmania

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Sétan Tasmania
Sarcophilus harrisii taranna.jpg
Klasifikasi ngèlmiah
Karajan: Animalia
Filum: Chordata
Klas: Mammalia
Ordho: Dasyuromorphia
Famili: Dasyuridae
Génus: Sarcophilus
Spésies: S. harrisii
Jeneng binomial
Sarcophilus harrisii
Boitard, 1841
Sarcophilus harrisii extent.png
Sinonim

Sarcophilius laniarius


Sétan Tasmania (Sarcophilus harrisii) iku marsupial karnivora saka kulawarga Dasyuridae. Nganti saiki, mung ditemokake ing negara pulo Tasmania, nanging wis ditepungake maneh ing New South Wales ing daratan Australia, kanthi populasi breeding cilik.