Sèngkel

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Balung wedhus sing wis mateng

Shank meat utawa shin minangka bagean saka daging ing sekitar tibia kewan, balung sikil ing ngisor dhengkul lan pundhak . Shanks lamb asring dikepang kabeh; cangkang daging sapi biasane dipotong.


Sawetara piring sing digawe nggunakake shank kalebu:

Cathetan[besut | besut sumber]

  1. Labarca, Rafael. 2009. Meal in the Pampas During the Saltpetre Boom in Chile: A View from Historic Zooarchaeology. Revista Española de antropología Americana.