Ryan Sears

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Ryan Sears
Katerangan priangga
Jeneng dawa Ryan Joseph Sears[1]
Tanggal lair (1998-12-30) 30 Dhésèmber 1998 (umur 22)
Papan lair Newtown, Wales
Posisi main Bek
Katerangan klub
Tim saiki
Shrewsbury Town
Karir nom
Shrewsbury Town
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2016– Shrewsbury Town 7 (0)
2017–2018Newtown (nyileh) 31 (2)
2018A.F.C. Telford United (nyileh) 6 (0)
2020A.F.C. Telford United (nyileh) 1 (1)
Tim nasional
Wales U-21 0 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 15:34, 12 June 2020.


Ryan Joseph Sears (lair 30 Desember 1998) yaiku pemain bal-balan profesional Wales sing main dadi Bek kanggo Shrewsbury Town.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "Club list of registered players: As at 19th May 2019" (PDF). English Football League. Dibukak ing 13 July 2019.