Ryan Barnett

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Ryan Barnett
Katerangan priangga
Jeneng dawa Ryan Jack Barnett[1]
Tanggal lair (1999-09-23) 23 Sèptèmber 1999 (umur 22)[2]
Papan lair Shrewsbury, Inggris[2]
Dhuwur 5 ft 11 in (1.80 m)[2]
Posisi main Attacking midfielder[2]
Katerangan klub
Tim saiki
Shrewsbury Town
Angka 19
Karir nom
2007−2018 Shrewsbury Town
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2016– Shrewsbury Town 8 (0)
2018–2019AFC Telford United (nyileh) 8 (0)
2019AFC Telford United (nyileh) 17 (1)
2019–2020AFC Telford United (nyileh) 18 (3)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 00:33, 25 November 2020.


Ryan Jack Barnett (lair 23 September 1999) yaiku pemain bal-balan profesional Inggris sing main dadi Gelandhang kanggo Shrewsbury Town.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "Notification of shirt numbers: Shrewsbury Town" (PDF). English Football League. p. 66. Dibukak ing 27 October 2019.
  2. a b c d "Ryan Barnett player profile". Shrewsweb. Dibukak ing 8 October 2017.