Rumah Sakit Umum Dhaérah DR R Soetijono Blora

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Rumah Sakit Umum Laladan DR R Soetijono Blora
{{{logo}}}
Logo Rumah Sakit Umum Laladan DR R Soetijono Blora
RSUD Blora.JPG
Foto Rumah Sakit Umum Laladan DR R Soetijono Blora
Koordinat

Peta lokasi Rumah Sakit Umum Laladan DR R Soetijono Blora
Moto:
Yayasan
Didirikan
Dasar hukum
Direktur utama Hendra Tjahyono SKM
Status
Tipe RS C
Akreditasi
Kapasitas pasien
Ruang operasi
Pengunjung
SDM
UGD
Alamat Jalan Sutomo 42, Blora
Provinsi Jawa Tengah
Negara {{{negara}}}
Telepon 0296-531839 - 0296-531118
Faksimili 0296-531504
Affiliasi

Web resmi: Blog RSUD Blora

Rumah sakit Umum Laladan Dr. R Soetijono Blora iku sawijining rumah sakit umum laladan sing dumunung ing Kabupatèn Blora. Rumah sakit iki dumunung ing Dalan Sutomo 42 Blora persis ing sisihé Sekolah Menengah Pertama Negri 1 Blora.

Layanan[1][besut | besut sumber]

Layanan medhis[besut | besut sumber]

  • Medical Check Up
  • Dhokter Umum
  • Dhokter Gigi
  • Dhokter Spesialis / Sub-Spesialis
    • Anak
    • Bedah
    • Kebidanan & Kandungan
    • Penyakit Dalam
    • Mata

Layanan penunjang[besut | besut sumber]

  • EKG
  • EEG Mapping
  • Audiometri
  • USG

Fasilitas[besut | besut sumber]

  • UGD 24 Jam
  • Rawat Jalan
  • Rawat Inap
  • Kamar Bedhah

Rujukan[besut | besut sumber]

Deleng uga[besut | besut sumber]

Pranala jaba[besut | besut sumber]