Rumah Sakit Dr. Oen Surakarta

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Rumah Sakit Dr. Oen Surakarta

Logo Rumah Sakit Dr. Oen Surakarta
[[Gambar:{{{gambar}}}|200px]]
Foto Rumah Sakit Dr. Oen Surakarta
Koordinat

Peta lokasi Rumah Sakit Dr. Oen Surakarta
Moto:
Yayasan {{{yayasan}}}
Didirikan 27 Januari 1933
Dasar hukum {{{dasar hukum}}}
Direktur utama {{{dirut}}}
Status
Tipe RS
Akreditasi 12 Pelayanan
Kapasitas pasien {{{kapasitas}}}
Ruang operasi {{{r_operasi}}}
Pengunjung {{{pengunjung}}}
SDM
UGD
Alamat Jl. Brigjen Katamso 55 - Surakarta
Provinsi Jawa Tengah
Negara {{{negara}}}
Telepon {{{telepon}}}
Faksimili {{{faksimili}}}
Affiliasi {{{affiliasi}}}

Web resmi: www.droenska.com

Patunng Dr.Oen kang ana ing Rumah Sakit Dr. Oen Kandang Sapi

Rumah Sakit Dr. Oen Surakarta madeg 27 Januari 1933 kanthi jeneng Poliklinik Keséhatan “Tsi Sheng Yuan“, dumunung ing dalan Mesen no. 106, Sala. Pelayanan sing ana winates mung pangobatan umum lan pamriksaan kandhungan. Ing wiwitan taun 1942, ing jaman pendhudhukan Jepang Poliklinik Keséhatan “Tsi Sheng Yuan” duwé fungsi minangkai rumah sakit darurat.