Robert Huth

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Robert Huth
Robert Huth Middlesbrough relegation day.jpg
Robert Huth wektu isih main ndhik Middlesbrough taun 2009
Katerangan priangga
Jeneng dawa Robert Huth[1]
Tanggal lair (1984-08-18) 18 Agustus 1984 (umur 34)[1]
Papan lair Biesdorf, East Berlin, East Germany
Dhuwur 1.91 m (6 ft 3 in)[2]
Posisi main Centre back
Katerangan klub
Tim saiki
Leicester City
Angka 6
Karir nom
1999–2000 VfB Fortuna Biesdorf
2000–2001 1. FC Union Berlin
2001–2002 Chelsea
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2002–2006 Chelsea 42 (0)
2006–2009 Middlesbrough 53 (2)
2009–2015 Stoke City 149 (13)
2015Leicester City (loan) 14 (1)
2015– Leicester City 37 (3)
Tim nasional
2003 Germany U20
2004–2005 Germany U21 4 (0)
2004– Germany 19 (2)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 13:14, 3 September 2016 (UTC).


Robert Huth (lair ing Biesdorf, Berlin Timur, Jerman Timur, 18 Agustus 1984; umur 34 taun) ya iku salahsijiné juru main bal-balan profèsional tekaJerman sing main dadi bèg kanggo Leicester City ndhik Liga Utama Inggris. Piyambaké disilihné teka Stoke City.

Huth miwiti kariré ndhik akademi klub Union Berlin. Ndèk taun 2001, piyambaké gabung ana ing akademi Chelsea lan bisa nembus ana ing skuat utama ndhik taun 2002. Huth sabanjuré gabung karo Middlesbrough ndhik taun 2006. Ndèk wulan Agustus 2009, piyambaké gabung karo Stoke City lan rega transferé nganti £5 juta.[3]

Huth uga dadi bagiané Jerman wiwit taun 2004. Piyambaké dadi bagiané tim Jerman ndhik Piala Konfederasi FIFA 2005 lan Piala Dunia FIFA 2006. Nganti wulan Juni 2009, Huth wis tampil ping 19 lan gawé 2 gol kanggo timnas Jerman.

Prestasiné[besut | besut sumber]

Chelsea
Stoke City

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. a b Hugman, Barry J., ed. (2010). The PFA Footballers' Who's Who 2010–11. Mainstream Publishing. k. 210. ISBN 978-1-84596-601-0. 
  2. "Premier League Player Profile Robert Huth". Premier League. Barclays Premier League. 2015. Dijupuk 14 January 2015. 
  3. "City swoop for Huth". Stoke City. 27 August 2009. Dijupuk 27 August 2009.