Rere Gocing

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Rere Gocing
Génredangdut
PakaryanPenyanyi
PirantiVokal Dangdut House music
Mangsa akarya20122014

Rere Gocing (lair 12 Juni 1991 – pati ing Subang, 3 Sèptèmber 2014 ing umur 23 taun) iku sawijining penyanyi dangdut warga nagara Indonésia. Rere sajatiné isih anyar ing jagad panglipuran. Nanging ing panggung dangdut, nama pelantun 'Alay' iku wis cukup kumibar lan kerep wira-wiri ing acara télévisi.

Ing tanggal 3 September 2014, dhèwèké tilar donya déné kacilakan sepédah motor ing Subang.

Lagu[besut | besut sumber]

  • Alay (2013)
  • Pasar Malam (2014)

Pranala njaba[besut | besut sumber]