Menyang kontèn

Rendang, Karangasem

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Rendang
Kacamatan
Rendang kapernah ing Bali
Rendang
Rendang
Rendang kapernah ing Indonesia
Rendang
Rendang
Koordhinat: 8°22′09″S 115°26′14″E / 8.36908°S 115.43727°E / -8.36908; 115.43727Koordhinat: 8°22′09″S 115°26′14″E / 8.36908°S 115.43727°E / -8.36908; 115.43727
Nagara Indonésia
ProvinsiBali
KabupatènKarangasem
Kodhe laladan
administrasi
51.07.01

Rendang iku kacamatan ing Kabupatèn Karangasem.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.

Cithakan:Kabupatèn Karangasem