Radikus Makankakus: Bukan Binatang Biasa

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Cinta Brontosaurus
Panganggit Raditya Dika
Pametha Nanda
Juru samak Raditya Dika
Nagara Indonésia
Basa Indonésia
Gènre Komedi
Pangecapan GagasMedia
Jinis sarana Print (buku bersampul tipis)
Kaca 232
ISBN 979-780-166-7
Didhisiki Cinta Brontosaurus
2006
Disusul Babi Ngesot
2008
Sana jaringan Web Omah Raditya Dika

Radikus Makankakus ya iku buku kaping tiga anggitané Raditya Dika ingkang didamel rikala taun 2007. Buku iki uga kaya ta Kambing Jantan: Sebuah Catatan Harian Pelajar Bodoh lan Cinta Brontosaurus, uga taksih ngemot cariyos-cariyos humor saka pangalaman pribadi Raditya Dika. Buku iki gadhah 232 kaca, dipundhut saka cariyos-cariyos rikala Raditya Dika sekolah SMA lan kuliah ing Adelaide, Ostrali.[1]

Isi buku[besut | besut sumber]

  • Balada Badut Mabok
  • Ngik!
  • Ketika Kau Menebeng
  • Guruku Macan
  • Arti Hidup?
  • Lakukan dengan Microwave
  • Dizalimi Kala Banjir
  • Ga. Bisa. Jongkok
  • That is so Gay
  • Striper
  • Beer
  • Pertanyaan Untuk Tabib
  • Bukan Binatang Biyasa

Gladri[besut | besut sumber]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. [1] dipununduh tanggal 25 September 2012

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Cithakan:Raditya Dika