Quarkkäulchen

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Quarkkäulchen
Quarkkeulchen.jpg
JinisPancake
Panggonan asalGermany
Tlatah utawa prajaSaxony
Woworan pokokDough (mashed potatoes, quark cheese, eggs, flour)
Buku masakan: Quarkkäulchen  Médhia: Quarkkäulchen

Quarkkäulchen (secara harfiah "sethitik quark werni" ) iku salah sawijining olahan arupa olahan Saxon panganan kang digawé saka keuangan ngemot babagan loro-thirds mashed kentang, siji-pihak keju quark, endhog lan glepung, lan mbok menawa spiced karo kayu manis utawa burik karo raisins . Adonan biasane digoreng nganggo minyak biji rempah-rempah dadi pancake cilik. Iki disajikake kanthi panas, biasane nganggo gula, woh-wohan utawa lawuh manis liyane. [1]

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "How to Make Quarkkeulchen (Recipe)". How to Cook Dishes. 9 September 2014. Dibukak ing 9 July 2015.