Pulo Tiga

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Pulo Tiga
Country  Malaysia
State  Sabah

Pulo Tiga ya iku pulo kang ora dipanggoni déning pandhudhuk utawa manungsa uga dumunung ana ing yang Segara Cina Kidul, cerak pasisir Sabah, Malaysia. Pulo Tiga dumadi minangka tanggal 21 September 1897 ya iku ing mangsa lindhu kang kadadéan ana ing Mindanao lan nyebabaké njeblugé gunung geni ing cerak Borneo.

Pulo Tiga misuwur minangka tlatah syuting babagan utawa acara realitas Survivor.