Pulo Tiga

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Pulo Tiga
Pulo Tiga is located in Borneo Topography
Pulo Tiga
Coordinates: 5°43′19″N 115°38′59″E / 5.72194°L 115.64972°W / 5.72194; 115.64972
Country Flag of Malaysia Malaysia
State Flag of Sabah Sabah

Pulo Tiga ya iku pulo kang ora dipanggoni déning pandhudhuk utawa manungsa uga dumunung ana ing yang Segara Cina Kidul, cerak pesisir Sabah, Malaysia. Pulo Tiga kabentuk minangka tanggal 21 September 1897 ya iku ing mangsa lindhu kang kadadean ana ing Mindanao lan nyebabake njeblugé gunung geni ing cerak Borneo.

Pulo Tiga misuwur minangka tlatah syuting babagan utawa acara realitas Survivor.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Pulo_Tiga&oldid=1058542"