Pulo Salawati

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Pulo Salawati
Géografi

Salawati ya iku salah sijiné pulo kang utama dumunung ing tlatah Kapuloan Raja Ampat ing Provinsi Papua Kulon, Indonésia. Pulo Salawati duwé jembar wewengkon ya iku 1.623 km².

Pulo-pulo saubengé[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

Cathetan sikil[besut | besut sumber]