Pulo Batanta

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Pulo Batanta
Géografi

Pulo Batanta inggih punika salah satunggalipun pulo ing Kapuloan Raja Ampat ing Provinsi Papua Kilen, Indonesia. Wiyaripun pulo punika inggih punika 453 km ². Pulo-pulo sanèsipun ing kapuloan punika inggih punika Pulo Salawati, Pulo Misool, lan Pulo Waigéo.

Pirsana ugi[besut | besut sumber]

Cathetan sikil[besut | besut sumber]