Pratélan walikutha Yerusalem

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Walikutha Ehud Olmert (1993-2003) njabat Perdana Menteri Israèl wiwit 2006.

Ing ngisor iki kapacak Walikutha Yerusalem sacara kronologis.

Walikutha Yerusalem[besut | besut sumber]

Walikota (Al-Quds)[besut | besut sumber]

References[besut | besut sumber]

  1. ^ a b Klein, Menachem (2001). Jerusalem: The Contested City. New York University Press. k. 197. ISBN 9780814747544.  Punjul saka siji saka |pages= lan |page= sing kudu diisi (pitulung)

Pranala jaba[besut | besut sumber]