Uri Lupolianski

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Uri Lupolianski

Uri Lupolianski (basa Ibrani:אורי לופוליאנסקי) (Haifa, 1951) iku walikutha Yerusalem.

Uri Lupolianski iku sawijining wong Yahudi Haredi lan walikutha Yérusalem kapisan sing wong Haredi utawa uga diarani Yahudi-Ortodoks. Lupolianski iku omah-omah lan nduwé anak 12.