Nir Barkat

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Nir Barkat

Nir Barkat (basa Ibrani: ניר ברקת‎; lair 19 Oktober 1959) iku walikutha Yerusalem, Israèl wiwit taun 2008. Dhèwèké nggantèni Uri Lupolianski. Barkat iku latar wuriné pakar informatika lan tèknologi komputer (ICT).

Delengen uga[besut | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Nir_Barkat&oldid=1099763"