Nir Barkat

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Nir Barkat

Nir Barkat (basa Ibrani: ניר ברקת‎; lair 19 Oktober 1959) iku walikutha Yerusalem, Israèl wiwit taun 2008. Dhèwèké nggantèni Uri Lupolianski. Barkat iku latar wuriné nimpuna informatika lan tèknologi komputer (ICT).

Delengen uga[besut | besut sumber]