Pino Daniele

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Pino Daniele (2009)

Pino Daniele (lair ing Napoli, 19 Maret 1955 - surut 4 Januari 2015, nalika tilar donya umuré 59 taun), iku panyanyi lan panulis Itali.

Pati[besut | besut sumber]

Pino Daniele kena serangan jantung sadurungé tilar donya.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]