Penghargaan Grammy

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Grammy Award
Grammy.jpg
Dianugerahaké tumrap Prestasi jroning indhustri musik
Dianugerahaké déning National Academy of Recording Arts and Sciences
Negara Amerika Serikat
Pisanan dianugerahaké 1958
Situs resmi

Penghargaan Grammy (basa Inggris: Grammy Awards; jeneng asli Gramophone Awards) sing dianugerahaké déning National Academy of Recording Arts and Sciences iku salah siji saka papat penghargaan musik paling gedhé ing AS (bebarengan karo Billboard Music Awards, American Music Awards, lan Rock and Roll Hall of Fame Induction Ceremony). Grammy Awards dianggep minangka setaraf karo Academy Awards jroning babagan musik.

Kutha[sunting | sunting sumber]

Pranala luar[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Penghargaan_Grammy&oldid=829464"