Peameal babi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Peameal bacon
Flickr bokchoi-snowpea 4266923676--Roast peameal bacon.jpg
Peameal bacon
Panggonan asalCanada
Tlatah utawa prajaSouthern Ontario
Olah-olahan nasional gegayutanCuisine of Canada
Woworan pokokpork loin
Ènergi panganan
(per 100 g ajangan)
157 kcal (657 kJ)[1]
Buku masakan: Peameal bacon  Médhia: Peameal bacon

Daging babi Peameal (uga dikenal minangka daging babi cornmeal) punika udan-nambani, unsmoked bali daging babi digawe saka apik mimpin boneless daging babi loin mbalek ing cornmeal . Iki ditemokake utamane ing Sor-Ontario . Pengemas daging babi ing Toronto, William Davies, sing teka ing Kanada saka Inggris ing taun 1854, dikreditake amarga pangembangane. [2]

Jeneng "daging babi peameal" asale saka praktik bersejarah kanggo muter dhengkul tanpa rambut sing wis disembuh lan diiris ing kacang polong kuning sing dikeringake lan digiling nganti umure rak. Wiwit pungkasane Perang Dunia Aku, wis digulung ing jagung kuning kuning.

black frying pan on black stovetop, with eight slices of peameal bacon
Irisan wajan daging babi peameal ing wajan

Referensi[besut | besut sumber]

  1. Masalah sitiran: Tenger <ref> ora trep; ora ana tèks tumrap refs kanthi jeneng AlbertBetter
  2. City of Toronto Planning Division; Toronto Historical Association (2001). "188—William Davies Meat Packers". A Glimpse of Toronto’s History: Opportunities for the Commemoration of Lost Historic Sites. Toronto: The Division and the Association. OCLC 50496020.