Paus Lucius II

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Lucius II
B Lucius II.jpg
Papacy began 9 Maret 1144
Papacy ended 15 Fèbruari 1145
Sadurungé Celestinus II
Diterusaké Eugenius III
Personal details
Jeneng lair Gherardo Caccianemici dal Orso
Lair ???
Bologna, Papal States, Kakaisaran Romawi Suci
Pati 15 Fèbruari 1145
Roma, Papal States, Kakaisaran Romawi Suci
Other popes named Lucius

Paus Lucius II punika ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma wiwit 9 Maret 1144 dumugi tilar donyanipun tanggal 15 Fèbruari 1145.

Panjenenganipun asma aslinipun Gherardo Caccianemici dal Orso.


Dipunrumiyini
déning:
Celestinus II
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
Eugenius III