Partai Persatuan Demokrasi Kebangsaan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Parté Persatuan Dhémokrasi Kebangsaan (PPDK) iku parté pulitik Indonésia sing diadegaké tanggal 23 Juli 2002 déning Ryaas Rasyid lan Andi Mallarangeng.

Pemilu 2004[besut | besut sumber]

PPDK kasil nggayuh 1,16% swara sajeroning pemilu lègislatif 2004 lan éntuk limang kursi. Sajeroning pemilu présidhèn 2004, parté iki nyalonaké Wiranto minangka présidhèn. Amarga pencalonan iki, Mallarangeng sing ora nyetujoni pilihan iki banjur mutusaké mundur saka jabatané.[1]

Ngadhepi Pemilu 2009[besut | besut sumber]

Parté Persatuan Dhémokrasi Kebangsaan sajeroning Pemilu taun 2009 bakal owah dadi PARTAI DEMOKRASI KEBANGSAAN (PDK) sarta gambar Logo Parté, Kaputusan iki disepakati déning utusan Dewan Pengurus Provinsi Parté Persatuan Dhémokrasi Kebangsaan saindhenging Indonésia sajeroning acara Rapimnas tanggal 26-28 Oktober 2007 ing Jakarta.

Réferènsi[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]