Parembugan Naraguna:Rizky Yanuar Rahmadan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Sugeng Rawuh![besut sumber]

Sugeng rawuh, Rizky Yanuar Rahmadan!

꧌ꦱꦸꦒꦼꦁꦫꦮꦸꦃꦲꦶꦁꦮꦶꦏꦶꦥꦺꦣꦶꦪꦗꦮ꧍

Miwiti
Pituduh
  • Tansah tandha-tangani pitakoné panjenengan manawa nulis ing Angkringan utawa ing parembugan kanthi ngetik ~~~~ ing pungkasané ukarané panjenengan.
  • Aja wedi! Panjenengan ora perlu wedi salah nalika mbesut utawa nggawé kaca anyar, nambah utawa nyuda ukara.

Mangga jajal-njajalana, kita nganti-anti kawruh dum-dumané panjenengan ing Wikipédia Jawa iki!

Welcome! If you do not understand Javanese language, you may want to visit the embassy or find users who speak your language. Enjoy!

CahyoBot (rembugan) 6 Juli 2017 06.19 (UTC)[wangsuli]

Cahyo Ramadhani pirembagan 22 Januari 2016 12.17 (UTC)[wangsuli]

Maringi tuladha pranala njaba[besut sumber]

Sugeng siyang mas Yanuar, niku artikél Blue Economy kula paringi tuladha pranala njaba, uga malih mangkih kula alihké ting judhul Ekonomi Biru nggih Adhi Kurniawan pirembagan 27 Januari 2016 04.35 (UTC)[wangsuli]

Pranala saka Buku[besut sumber]

Sugeng siyang. Cithakan (témplat) kanggo nggawé rujukan saka buku iku satemené mèh padha karo cithakan kanggo rujukan wèb. Iki cithakané kanggo rujukan saka buku, arané cithakan cite book.

{{cite book | title = | first1 = | last1 = | year = | publisher = | location = | ISBN = }}

Carané nganggo mangkéné.

{{cite book | title = Tinilo Pa'ita Naskah Puisi Gorontalo: Sebuah Kajian Filosofis | first1 = Ellyana G. | last1 = Hinta | year = 2005 | publisher = Djambatan | location = Jakarta | ISBN = 979-428-596-X }}

Asilé mengko mangkéné.

Hinta, Ellyana G. (2005). Tinilo Pa'ita Naskah Puisi Gorontalo: Sebuah Kajian Filosofis. Jakarta: Djambatan. ISBN 979-428-596-X.

Adhi Kurniawan pirembagan 27 Januari 2016 05.19 (UTC)[wangsuli]

Tangled Kabar Online[besut sumber]

Sugeng énjang mas Yan, njénéngan sida online énjang iki tah? Kula tèngga supaya saged ndhèrèk maca. Adhi Kurniawan pirembagan 31 Januari 2016 01.33 (UTC)[wangsuli]

Gladhèn Gawé Cathetan suku[besut sumber]

Kula paringi tuladha kanggo nulis cathetan suku ing akhir kalimat.

Tuladha rumus cathetan suku[besut sumber]

<ref name="internet1">{{id}}[http://situskoran.com](Kaundhuh tanggal 30 April 2011)</ref>

Banjur ing ngandhapé diparingi tulisan iki

Cathetan suku {{Reflist}}


Iki tuladha dadi. [1]

Cathetan suku

Sugeng makarya. Adhi Kurniawan pirembagan 16 Februari 2016 02.40 (UTC)

Gladhèn Unggah Foto kaliyan Pasang Gambar[besut sumber]

Mas Yan, njenéngan ménawa badhé unggah foto, sagéd klik Unggah ing ngandhapé Log ing kothak piranti utawa klik mriki [Unggah foto/ gambar]. Sing patut diiling, berkas unggah kèdah hasil karya piyambak nggih. Ménawa ngutip saka wèb sanés, supaya dipilih fair use utawa botén karya kula.

Sugeng makarya. Adhi Kurniawan pirembagan 16 Februari 2016 03.16 (UTC)

Undhangan Wiki-latih ing Simpang Lima Gumul ana ing Kabupatèn Kedhiri[besut sumber]

Halo @Rizky Yanuar Rahmadan:,
Kula badhé maringi pawarta. Menawi mangkih tabuh 13 Juli 2016, surya 15.30 ngathi lékas, ana Wiki-latih bab Komunitas Wiki Mrebawani Panggonipun ana ing sapuntèran Simpang Lima Gumul, Kabupatèn Kedhiri. Mugi-mugi njénengan sagéd ndhérék nggih.

Adhi Kurniawan rembugan 12 Juli 2016 06.22 (UTC)[wangsuli]

Pengumuman Informasi Kompetisi dan Komunitas Wikipedia Terbarukan untuk 15 Juli hingga 15 September[besut sumber]

Halo para Wikipedians Jawa,
Saya hendak memberi kabar bahwa komunitas Wiki Mrebawani akan berakhir pada 15 September 2016. Mulai 15 Juli hingga 15 September 2016, berlaku aturan baru sebagai berikut;
1. Membuat artikel rintisan baru sejumlah 150 buah.
Artikel yang sudah dibuat juga diakumulasikan kedalam jumlah 150 tersebut. Syarat dari Artikel Rintisan antara lain;

  • Minimal terdapa 2 rujukan.
  • Terdapat minimal 100 kata.
  • Harus memiliki gambar, interwiki, kategori, kotak info.

2. Artikel sempurna berjumlah 3 buah. Syarat dari Artikel sempurna:

  • Rujukan minimal 5 buah.
  • Tidak ada pranala rusak (Bertanda merah).
  • Minimum 300 kata.
  • Minimal memiliki 3 sub bab dengan urutan uraian pembuka dan isi
  • Harus memiliki gambar, interwiki, kategori, kotak info.

Artikel panjang ini terdiri dari 1 artikel HARUS BARU dan 2 artikel boleh mengembangkan dari artikel rintisan menjadi artikel sempurna.
Peserta dengan nilai tertinggi akan diberikan hadiah laptop.
Demikian pemberitahuan yang dapat Saya berikan Apabila membutuhkan bantuan atau hendak mengajukan pertanyaan, silahkan mengontak koordinator @Cahyo Ramadhani:, @BP90Vincentius:, atau Saya Adhi Kurniawan rembugan 15 Juli 2016 16.46 (UTC)[wangsuli]

Panumpukan Wiki Mrebawani[besut sumber]

Halo @Rizky Yanuar Rahmadan:

Artikel kanggo Wiki Mrebawani ditumpuk ing kéné. Gunggung tembung kudu saorané 100 lan rujukan saorané 2. Yèn loro-loroné ora ngancik samono, artikel ora bakal kétung masiya ditumpuk. Kategori, gambar, wikifikasi, interwiki iku manasuka (bisa diréwangi panitya).

Angka Artikel Tembung Rujukan Kategori Interwiki Wikifikasi Gambar Katrangan
1 Planktologi 180 9 1 1 1 0 Rintisan
2 Dunaliella salina 43 4 0 1 1 0 -
3 Ekonomi Biru 102 4 0 1 0 0 -
4 Capcay 317 3 1 1 1 1 Sampurna
5 Gorèngan 683 3 1 1 1 1 Sampurna
6 Krill 92 3 1 1 1 1 -
7 Pesisir Bama 100 1 1 1 0 1 -
8 Naruto 772 3 1 0 1 1 Rintisan
9 Minion 0 5 1 1 1 0 -
10
Jeneng Artikel Cacahé Tembung Rujukan Kategori Interwiki Wikifikasi Gambar Babak 15 Juli - 15 September