Dunaliella salina

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Dunaliella salina iku jeneng alga ijo [1]. Kéwan unisèlulèr iki gampang tinemu ing papan mawa konsèntrat uyah sing dhuwur. Dunaliella salina nggawé pigmèn abang lan jambon sing mratandhani konsèntrat uyahé dhuwur [2]. Alga iki toléran marang konsèntrat uyah (NaCl) saka 0,2% tekan 35%.

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. Kaca info Dunaliella salina saka Wikipedia Indonesia(Kaundhuh tanggal 16 Fèbruari 2016)
  2. Kaca info Dunaliella salina saka Wikipedia Inggris(Kaundhuh tanggal 16 Fèbruari 2016)

Pranala njaba[besut | besut sumber]