Parembugan Naraguna:Novia Rochmawati

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Panganggé Novia Rochmawati, Sugeng rawuh ing Wikipédia Basa Jawi!

Sawetawis pranala (link) punika saged panjenengan pirsani, utaminipun kagem panganggé ingkang taksih énggal ing Wikipedia:


Kanggé maringi tapak asma wonten ing kaca dhiskusi, kados kaca puniki, mangga ngetik ~~~~ (tandha gelombang kaping sekawan). Mugi-mugi panjenengan remen mriksani Wikipédia Basa Jawi. Nuwun! Meursault2004ngobrol 6 Juni 2012 16.47 (UTC)

Panganggo JV03 Novia Rochmawati[besut sumber]

Panjenengan menika peserata Papat Limpad 2012 kanthi nama panganggo Panganggo:JV03 Novia Rochmawati napa sanes nggih? Nuwun.JV05 Fista Nuhlia pirembagan 2 Oktober 2012 02.33 (UTC)

Panganggo JV03 Novia Rochmawati[besut sumber]

Nuwun sewu, niki berarti ndamel akun enggal malih nggih? Kenging napa nggih Mbak? SIGIT link=:jv::Dhiskusi Panganggo:PL 05 SIGIT rembugan 2 Oktober 2012 02.45 (UTC)

re Panganggo:JV03 Novia Rochmawati[besut sumber]

Panjenengan kok boten ngangge user ingkang niki Panganggo:JV03 Novia Rochmawati mawon, kersane mangke kontribusinipun saged dados setunggal? Nuwun. SIGIT link=:jv::Dhiskusi Panganggo:PL 05 SIGIT rembugan 2 Oktober 2012 02.54 (UTC)


ngapunten mas, niki salah. waduh pripun nggih, akun niki sebenere akun wikipedia bahasa indonesia kulo. wau kulo mbukak wiki b.indo nganggo akun niki, banjur lali nyunting ten b.jawa.

re Panganggo:JV03 Novia Rochmawati[besut sumber]

Nggih sampun, panjenengan log medal mawon, mlebet malih ngangge Panganggo:JV03 Novia Rochmawati niki mawon.O nggih ampun supe menawi mangsuli pirembagan diparingi tapak asta kanthi cara ngetik tandha ~ kaping sekawan. Nuwun. SIGIT link=:jv::Dhiskusi Panganggo:PL 05 SIGIT rembugan 2 Oktober 2012 03.05 (UTC)