Parembugan:Trowulan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Berkas iki tegesé apa? Apa salah ketik kanggo bekas? Meursault2004ngobrol 17:11, 10 April 2011 (UTC)

Menawa ora penting banget ora usah dipaksakna dadi interwiki ditulis biasa wae utawa ditulis miring(italic). Ana interwiki sing wis nduweni artikel tapi dadi salah merga salah ketik, contone Radhén Wijaya sing bener Raden Wijaya. Empu rembugan 17:27, 10 April 2011 (UTC)

??? Aku ora mudheng. Bot iku bisa mbenakaké sacara otomatis. Meursault2004ngobrol 18:25, 10 April 2011 (UTC)

Artikel kula maksude Trowulan Berkas Ibukota Majapahit ingkang nate dados tipake Majapahit... Lha buku referensi buku ingkang kula pendhet, menika berkas kok... Yen judul artikel kula badhe kula gantos dados Trowulan, Mojokerto kepripun ? JV067Ririn rembugan 16:02, 12 April 2011 (UTC)

Urun rembug: Yèn ndeleng isiné sing luwih akèh ngenani sajarah Trowulan kuna, luwih becik nganggo irah-irahan 'Trowulan (situs sajarah)' lha mengko Trowulan bisa digawé kaca disambiguasi. Ing artikel Trowulan, Majakerta bisa diwènèhi sub-judhul Trowulan minangka situs sajarah. Pras rembugan 16:15, 12 April 2011 (UTC)

Sarujuk karo Pak Pras. Wikipedia iku ora ngandhut tulisan ésai, dadi takkira judhulé kudu ènsiklopédis. Meursault2004ngobrol 06:01, 13 April 2011 (UTC)
Yen ngoten, dipun gantos kemawon irah-irahipun kanthi judul 'Trowulan' kemawon. mangke sub-judulipun kula paringi situs sejarah lan sanese.JV067Ririn rembugan 09:04, 13 April 2011 (UTC)
Inggih, kula gantos dados Trowulan. Perkawis anggènipun nyukani subjudhul punika kula sumanggakaken Mbak Ririn. Salam. Meursault2004ngobrol 10:38, 13 April 2011 (UTC)

Infobox kecamatan Trowulan saénipun dipunbucal kémawon. Pras rembugan 12:02, 29 April 2011 (UTC)

Miturut panemuku iki dudu artikel ngenani kecamatan Trowulan, dadi apike ora susah nganggo infobox kecamatan wae. Pras rembugan 21:31, 29 April 2011 (UTC)