Papan Anggegana Portela Lisbon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Papan Anggegana Portela Lisbon ya iku papan anggegana internasional ing Lisboa, Portugal kanthi sandhi IATA LIS.

Maskapé[besut | besut sumber]