Papan Anggegana Portela Lisbon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Papan Anggegana Lisbon

Papan Anggegana Humberto Delgado Lisbon ya iku papan anggegana internasional ing Lisboa, Portugal kanthi sandhi IATA LIS.

Maskapé[besut | besut sumber]