Papan Anggegana Portela Lisbon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Papan Anggegana Portela Lisbon ya iku papan anggegana internasional ing Lisboa, Portugal kanthi sandhi IATA LIS.

Maskapé[besut | besut sumber]