Pasisir Sanur

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
(Kaelih saka Panté Sanur)
Jump to navigation Jump to search
Suasana ing Pasisir Sanur

Pasisir Sanur ya iku pangonan utawa tlatah kanggo pelancongan pariwisata kang misuwur ana ing pulo Bali. Tlatah sanur dumunung ing sebrang Wétan kutha Denpasar, kutha krajan Bali. Sanur dumunung ing Kutha Denpasar.

Pasisir Sanur mligi dadi lokasi ulah raga selancar (surfing). Ombak pasisir Sanur wis misuwur ing kalangan wisatawan mancanagara. Ora adoh saka pasisir ana uga lokasi wisata nyilem lan snorkeling.

Sumber: Sunrise di Pasisir Sanur http://www.tujuanbali.com/laladan-wisata-denpasar/95-sunrise-di-pasisir-sanur.html