Pangiris kukis

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Pemotong cookie sing sederhana.

Pemotong cookie ing Inggris Amerika Utara, uga dikenal minangka pemotong biskuit ing njaba Amerika Utara, minangka alat kanggo ngiris adonan cookie / biskuit kanthi bentuk tartamtu.

Iki asring digunakake kanggo acara musiman nalika bentuk hiasan sing kondhang dikarepake, utawa kanggo akeh cookie sing dibutuhake kesederhanaan lan keseragaman. Pemotong cookie uga bisa digunakake kanggo mbentuk, nyetak, mbentuk lan ngethok macem-macem jinis panganan liyane, kalebu patty meat, flapjacks, sandwich lan hiasan hiasan kanggo piring (contone, woh potong sing apik).