Panganggo:Senzo

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Senèn, 19-08-2019


Kawruh basa
jv-NPanganggé puniki panutur ibu basa Jawi
id-3Pengguna ini mampu bersumbangsih dengan bahasa Indonesia tingkat mahir.
en-1This user can contribute with a basic level of English.
Senzo
Wikipedia-logo.pngPenganggo iki pecandu Wikipedia.
Flag of Indonesia.svg
Panganggo iki asal Indonésia
National emblem of Indonesia Garuda Pancasila.svgPenganggo iki Nasionalis lan Pancasilais
Cigarette.jpgPenganggo iki (nuwun sewu) perokok Djarum Super.
A small cup of coffee.JPGPenganggo iki mumet tanpa kopi.
Keprigelan Maos
Learning Arabic calligraphy.jpg
Panganggo iki bisa måcå Aksara Arab


Aksara Jawa.png
Panganggo iki bisa maca aksara Jawa


Jenengku Kaslino Santoso nanging kanca-kanca ing ndésa mènèhi paraban Senzo. Klairanku ana ing sawijining désa pojok Ngayogyakarta tanggal 10 Maret 1970, saiki mapan ing Jakarta. Aku dudu wong winasis, uga ora sekolah kang dhuwur amung dadi pandhemen samubarang wawacan waé. Sugeng sesambetan.