Panganggo:JV003Agus

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Indonésia Coat of Indonesia.png sug_rwuh[wonTenHi=wiki[pfiybsjwi Coat of Indonesia.png Indonésia
Budaya
Budaya
Èlmu
Èlmu
Filsafat
Filsafat
Geografi
Geografi
Jawa
Jawa
Sejarah
Sajarah
Masyarakat
Sosiologi
Seni
Seni
Tokoh
Tokoh
Wayang
Wayang


Altonz.JPG
Assalamualaikum (السلام عليكم)
Salam sejahtera (سلام سجهترا), Eoseo oseyo (어서 오세요), Konnichiwa (こんにちは), Welcome
Sugeng Rawuh

Nami kula, Agus 'Altonz' Waltono Coat of Indonesia.png tilas peserta Papat Limpad alumni Universitas Negeri Semarang, Fakultas Bahasa lan Seni Jurusan Bahasa lan Sastra Jawa ingkang samenika manggén ing Dèsa Klampok, Kutha Banjarnegara, Jawa Tengah, Indonésia. Smiley.pngSmiley.pngSmiley.pngSmiley.pngSmiley.png

(Ngudarasa)

Mijil

Kinanthi

Sinom

Asmarandana

Dhandhanggula

Gambuh

Maskumambang

Pangkur

Durma

Megatruh

Pocung

margin-right:20px
Tumut ngregengaken Wikipedia basa Jawi?

Sapunika wonten 52.857 artikel kanthi 33.931 panganggé ingkang kacathet.
You don't speak Javanese? Find more about this language!

Wikimedia-logo-20px.png Proyèk Wikimedia kagandhèng

Wikipedia punika satunggiling ènsiklopédhi bébas ingkang dipunopèni déning Yayasan Wikimedia tanpa bathi ingkang nglampahaken kathah proyèk wiki multibasa:

Wiktionary
Bausastra Jawi
Wikibooks
Buku tèks kaliyan manual bébas abasa Jawi
Wikidata
Basis data bébas
Commons
Berkas multimédhia bébas
Wikispecies
Prakawis spésies
Wikinews
Sumber warta bébas
Wikiquote
Kumpulan kutipan
Meta-Wiki
Ko'ordinasi proyèk Wikimedia