Pamali: Indonesian Folklore Horror

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Pamali: Indonesian Folklore Horror (utawa kerep dicekak kanthi sebutan Pamali) iku gim vidéo horor Indonesia sing dirilis ing taun 2018[1][2] dening StoryTale Studios [3] .

Cara main[besut | besut sumber]

Pemain bisa mlaku lan sesambungan komentar babagan obyek. Yen tumindak yaiku Pamali, mula tumindak bakal ditulis ing "catetan sompral". Ana akeh pungkasan crita ing gim vidéo iki.

Ana enem jinis hantu ing gim vidéo iki, yaiku Kuntilanak, Pocong, Thuyul, Léak, Wéwé gombèl, lan Gendruwo.

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. Metrotvnews. "Pamali, Satu Lagi Gim Horor Khas Indonesia" (ing basa Indonesia). Dijupuk 2019-01-02. 
  2. Okezone. "Pamali, Game Horor Asli Indonesia Segera Meluncur" (ing basa Indonesia). Dijupuk 2019-01-07. 
  3. "Game Horor Pamali Siap Rilis Episode Baru, Ini Kisahnya". suara.com (ing basa Indonesia). 2019-05-01. Dijupuk 2019-07-12. 

Pranala njaba[besut | besut sumber]