Gim vidéo

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Gim vidéo (basa Inggris: video game) iku gim sing migunakaké interaksi sarana mukantara panganggo lumantar gambar sing kawetu saka piranti vidéo.[1]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. "Pong-Story - Introduction".