Palembayan, Agam

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Palembayan
Kacamatan
Nagara Indonésia
PropinsiSumatra Kulon
KabupatènAgam
Pamaréntahan
 • Camat-
Kode Kemendagri13.06.11 Edit the value on Wikidata
Kapadhetan/km²

Palembayan iku Kacamatan ing Kabupatèn Agam, Sumatra Kulon, Indonésia.

Désa/Kalurahan[besut | besut sumber]