Paguyaman, Boalemo

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Paguyaman
Kacamatan
Nagara Indonésia
PropinsiGorontalo
KabupatènBoalemo
Kode Kemendagri75.02.01 Edit the value on Wikidata

Paguyaman iku kecamatan ing Kabupaten Boalemo propinsi Gorontalo.

Kabupaten Boalemo