One for the Money

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Masalah Lua: expandTemplate: template "judul miring" does not exist.

One for the Money nggih punika filem komedi laga saking Amérikah Sarékat taun 2012 ingkang dipundamel adhedhasar saking novel taun 1994 anggitanipun Janet Evanovich. Film punika kaarahaken déning Julie Anne Robinson. Skénario kagem filem punika kaanggit déning Liz Brixius, Karen McCullah Lutz lan Kirsten Smith. Wondéné juru damel kapasrahaken dhumateng Sidney Kimmel, Wndy Finrman,Tom Rosenberg, lan Gary Lucchesi. Juru paraga ingkang kadhapuk maragani antawisipun Katherine Heigl, Jason O'Mara, Debbie Reynolds, Daniel Sunjata lan Sherri Shepherd. One for the Money dipunbabar ing surya 27 Desember 2011[1][2][3]

Juru paraga[besut | besut sumber]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. Vancheri, Barbara (May 28, 2010). "Katherine Heigl to star in movie starting here in July". Pittsburgh Post-Gazette. Dijupuk July 13, 2010. 
  2. McClintock, Pamela (March 23, 2011). "Lionsgate Pushes 'One for the Money' to Jan. 2012". The Hollywood Reporter. 
  3. "One for the Money". ComingSoon.net. CraveOnline Media. Dijupuk March 2, 2011. 

Pranala njawi[besut | besut sumber]