One for the Money

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
One for the Money
Gambar:One for the Money Poster.jpg
Teater Poster rilis
DisutradaraniJulie Anne Robinson
DiprodhuseriSidney Kimmel
Wendy Finerman
Tom Rosenberg
Gary Lucchesi
DiskénariyoniLiz Brixius
Stacy Sherman
Karen Ray
AdhedhasarOne for the Money
déning Janet Evanovich
DibintangiKatherine Heigl
Jason O'Mara
Daniel Sunjata
John Leguizamo
Sherri Shepherd
Debbie Reynolds
DimusikiDeborah Lurie
SinématografiJim Whitaker
Dibesut déningLisa Zeno Churgin
Perusahaan
prodhuksi
Dibabar déningLionsgate
Tanggal metu
  • Januari 27, 2012 (2012-01-27)
NagaraAmérika Sarékat
BasaBahasa Inggris

One for the Money nggih punika filem komedi laga saking Amérikah Sarékat taun 2012 ingkang dipundamel adhedhasar saking novel taun 1994 anggitanipun Janet Evanovich. Film punika kaarahaken déning Julie Anne Robinson. Skénario kagem filem punika kaanggit déning Liz Brixius, Karen McCullah Lutz lan Kirsten Smith. Wondéné juru damel kapasrahaken dhumateng Sidney Kimmel, Wndy Finrman,Tom Rosenberg, lan Gary Lucchesi. Juru paraga ingkang kadhapuk maragani antawisipun Katherine Heigl, Jason O'Mara, Debbie Reynolds, Daniel Sunjata lan Sherri Shepherd. One for the Money dipunbabar ing surya 27 Desember 2011[1][2][3]

Juru paraga[besut | besut sumber]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. Vancheri, Barbara (May 28, 2010). "Katherine Heigl to star in movie starting here in July". Pittsburgh Post-Gazette. Dijupuk July 13, 2010. 
  2. McClintock, Pamela (March 23, 2011). "Lionsgate Pushes 'One for the Money' to Jan. 2012". The Hollywood Reporter. 
  3. "One for the Money". ComingSoon.net. CraveOnline Media. Dijupuk March 2, 2011. 

Pranala njawi[besut | besut sumber]