Debbie Reynolds

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Debbie Reynolds taun 1987

Debbie Reynolds (1 April 193228 Dhésèmber 2016) iku sawijining aktris, penyanyi, pangusaha, sujarawan filem lan Amérika Sarékat. Paragané sing dadi paraga dobrakan iku sajeroning filem Three Little Words. Kanggo paraga iki dhèwèké olèh Golden Globe Award minangka wong anyar sing paling njanjèni. Nanging paraga baku sing marahi dhèwèké dadi misuwur iku minangka Kathy Selden ing taun 1952 nalika umuré namung 19 taun ing filem Singin' in the Rain.

Debbie Reynolds iku ibuné aktris AS kawentar liyané, Carrie Fisher. Debbie Reynolds tilar donya ing tanggal 28 Dhésèmber 2016, sadina sawisé anaké tilar donya.