Omah kaca

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Omah kaca ing Saint Paul, Minnesota, Amérika.

Omah kaca (uga ditepungi mawa jejuluk omah ijo) iku siji yasan kang dianggo ngingu tetuwuhan budidaya. Omah iki digawé saka bahan gelas utawa plastik. Dhèwèké dadi panas amarga ana radhiasi elektromagnètik kang asalé saka srengéngé kang manaské wit-witan, lemah, lan barang liyané ing sak njeroné yasan iki.

Pranala njaba[besut | besut sumber]