Omah kaca

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Omah kaca ing Saint Paul, Minnesota, Amérika.

Omah kaca (uga ditepungi mawa jejuluk omah ijo) iku sawijining yasan sing dianggo ngingu tetanduran budidaya. Omah iki digawé saka bahan gelas utawa plastik. Dhèwèké dadi panas amarga ana radhiasi elektromagnètik sing asalé saka srengéngé sing manaské wit-witan, lemah, lan barang liyané ing sak njeroné yasan iki.

Pranala njaba[besut | besut sumber]