Omah kaca

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Omah kaca ing Saint Paul, Minnesota, Amerika.

Omah kaca (uga ditepungi mawa julukan omah ijo) iku sawijining bangunan sing dianggo ngingu tetanduran budidaya. Omah iki digawé saka bahan gelas utawa plastik. Dhèwèké dadi panas amarga ana radhiasi elektromagnètik sing asalé saka srengéngé sing manaské wit-witan, lemah, lan barang liyané ing sak njeroné bangunan iki.

Pranala njaba[besut | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Omah_kaca&oldid=964224"