Olahan Silesia

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Schlesisches Himmelreich

Masakan Silesian kalebu ing wilayah Silesia ing Eropa Tengah . Iki minangka salah sawijining jinis subtipe masakan Polandia lan Jerman sing akeh mirip lan tandha pengaruh saka masakan tetanggan. [1] Masakan kasebut misuwur kanthi wiji poppy lan masakan knödel .

  1. Harald Saul: Familienrezepte aus Schlesien. Geschichten und Rezepte aus alter Zeit, Leipzig 2003, ISBN 3-89798-088-6