Silesia

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
Peta Silesia. Abang ya iku wates nagara saiki iki. Kuning iku wates propinsi Silesia nalika jaman Kekaisaran Jerman kamangka biru iku wates tlatah iki sajaroning Kekaisaran Austria-Hongaria sadurungé Perang Pitung Taun ing 1763.

Silesia (Jerman Schlesien; Polandia Śląsk; Ceko Slezsko; Basa Silesia Ślůnsk) iku tlatah ing Éropah Tengah utawa Éropah Wétan.

Tlatah iki saiki binagi antara Jerman, Polandia lan Cékia.

Uga delengen[sunting | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Silesia&oldid=1029209"