Silesia

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Peta Silesia. Abang yaiku wates negara saiki iki. Kuning iku wates provinsi Silesia nalika jaman Kekaisaran Jerman kamangka biru iku wates tlatah iki sajaroning Kekaisaran Austria-Hongaria sadurungé Perang Pitung Taun ing 1763.

Silesia (Jerman Schlesien; Polandia Śląsk; Ceko Slezsko; Basa Silesia Ślůnsk) iku sawijining tlatah ing Eropah Tengah utawa Eropah Wétan.

Tlatah iki saiki binagi antara Jerman, Polandia lan Cékia.

Uga delengen[sunting | sunting sumber]


Artikel punika taksih tulisan rintisan (stub). Sinten kémawon ingkang kersa mbenakaken, sumangga kémawon.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Silesia&oldid=869582"