Silesia

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Peta Silesia. Abang ya iku wates nagara saiki iki. Kuning iku wates propinsi Silesia nalika jaman Kekaisaran Jerman kamangka biru iku wates tlatah iki sajaroning Kekaisaran Austria-Hongaria sadurungé Perang Pitung Taun ing 1763.

Silesia (Jerman Schlesien; Polen Śląsk; Ceko Slezsko; Basa Silesia Ślůnsk) iku tlatah ing Éropah Tengah utawa Éropah Wétan.

Tlatah iki saiki binagi antara Jerman, Polen lan Cékia.

Uga delengen[besut | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Silesia&oldid=1090122"